This Is The Life About
The Owner


Do pronounce my name correctly, Azreena. I was born on 1995. I am such a good person. Trust me if you nice to me, i'll be nice to you. It seems fair enough.

  • Story
  • About
  • Message


    Day 3.

    Assalamualikum
    Harini exam Sejarah. Peh weh pehhh susah gila nak mati nak mampos kau tahu tak. Tu bukan soalan. Tu puaka tu. Serious lebih banyak soalan yang aku tak ingat daripada yang aku ingat. Sumpah weh memang lupa gila tak boleh nak ingat langsung. Paper 1 boleh tahan susah. Paper 2 lagi tak boleh tahan susah weh. Macam tak boleh nak susah lagi je. Biar semua pelajar mampos dekat dalam dewan tu jugak. Paper 2 habis pukul 12.30 tapi pukul 11 aku dah keluar dewan sebab stress sangat banyak soalan yang aku tak boleh jawab. Then terus cabut balik rumah. Ah tension ah. Dah dah exam sejarah dah jadi sejarah. Marilah kita lupakan sejarah yang dah jadi sejarah. Lepasni tak belajar atau exam sejarah lagi dah. Buku sejarah semua dah boleh buang. Bye sejarah.




    Post by Reen Azreena @ 7.11.12 | 0 Comments