This Is The Life About
The Owner


Do pronounce my name correctly, Azreena. I was born on 1995. I am such a good person. Trust me if you nice to me, i'll be nice to you. It seems fair enough.

  • Story
  • About
  • Message


    cuti lagi
    Assalamualaikum.

    Ha ha ha macam biasa kalau bab bab cuti ni memang aku nombor satu. Kali ni aku cuti lama. Sebabnya selasa rabu khamis depan ada konvo. So aku skip kelas isnin dengan jumaat tu je. Minggu depannya lagi syudy week. Boleh je kalau aku nak cuti sampai straight 2 minggu hahaha. Biasanya kan kalau aku nak balik, aku balik hari khamis atau jumaat. Tapi minggu ni aku balik hari sabtu. Sebabnya, aku nak fly hari jumaat tu tapi tak lepas sebab kena tahan dengan mak guard. Tulah kali pertama weh aku tak lepas. Masa tu aku nekad nak balik sorang sorang so risikonya pun tanggung sorang sorang hm padan muka aku. Last last aku join jugak program gotong royong tu. Habis program tu aku dengan ayu terus cabut balik. Peduli apa aku sepatutnya aku tak boleh balik sebab fakulti aku ada buat program. Mak aku sanggup datang amek aku sebab kesian aku naik bas sorang sorang hehe. Engko tahu tak, aku tunggu mak aku dekat bus top dekat luar kuim tu. Aku boleh lepas tu pun sebab aku keluar tumpang orang. Bila mak aku dah jemput aku, dia pergi masuk kuim sebab nak melawat kakak aku. Okay aku redha. Buat penat je aku dok tunggu dekat luar tu. Bila dah jumpa kakak aku, kitorang terus keluar. Guard pun masa tu khayal. Pastu dia kejar then dia tahan. Mak aku pun berhenti dan bukak cermin tingkap.
    Pak guard: Awak student ni sini kan?
    Aku: Eh bukan bukan
    Mak: Saya melawat anak saya tadi
    Hahahaha mak aku pun sama naik nasib baik mak back up aku.
    Macam tulah cerita dia. Okay bye.




    Post by Reen Azreena @ 23.9.13 | 0 Comments