This Is The Life About
The Owner


Do pronounce my name correctly, Azreena. I was born on 1995. I am such a good person. Trust me if you nice to me, i'll be nice to you. It seems fair enough.

  • Story
  • About
  • Message


    rushing
    Assalamualaikum

    Harini cerita pasal assignment. Lecturer ni bagilah student masa lama lama pun kitorang tetap buat kerja last minute. Itulah masalahnya. Sekarang aku tengah stress dok pikiaq pasai asainmen bi ni. Assignment bi ni kitorang kena buat short film tak kisah lah apa apa. Dah nama pun bi so memang kena speaking jelah kan. Ingat senang ke nak buat filem tu walaupun cerita pendek? Ingat kitorang ni ada bakat ke? Dahlah member group ciput je 4 orang. Semua perempuan pulak tu. Dah tahu benda ni susah nak buat, kenapa last minute baru nak buat reen? lalalalalalalalalalala
    Stress tak tahu nak buat pasal apa. Idea pun takda. Kenal ramai senior pun tak guna. Diorang bukan nak tolong. Setakat bagi idea tapi takda skrip nak buat apa. Amboi banyak cantik?




    Post by Reen Azreena @ 24.9.13 | 0 Comments