This Is The Life About
The Owner


Do pronounce my name correctly, Azreena. I was born on 1995. I am such a good person. Trust me if you nice to me, i'll be nice to you. It seems fair enough.

  • Story
  • About
  • Message


    salam aidiladha
    Assalamualaikum

    Raya puasa, raya haji hm entah aku dah tak rasa dah kemeriahannya. Raya haji ni ramai orang kasik daging lembu. Ice box pun penuh dengan daging je. Rendang mak memang sedap. Sedap seantero dunia ceh. Anak memang akan puji masakan mak dia sebab air tangan mak nilah yang kita rasa dari kita kecik sampailah ke besar ni ha. Harini je dah lima kali aku makan. Kalau hari hari hari raya, boleh naik 200 pounds aku dalam masa sebulan. Heh.
    Okay esok dah rabu. Kena balik kuim dah esok. Lusa dah exam. Paper tilawah. Senior senior cakap susah. Dengki senior senior ni. Saje leteww nak takut takutkan kitorang. Hm cepatlah habis paper gua tak sabar nak cuti sem ni hm




    Post by Reen Azreena @ 15.10.13 | 0 Comments